LIITY JÄSENEKSI

Voit liittyä Western Riders Finland ry:n jäseneksi, täyttämällä jäsenyyshakemuksen SRLn sivuilla. Huomaathan, että jäsenyys on voimassa vasta kun seura on käsitellyt ja hyväksynyt sen, ja jäsenmaksu on maksettu eräpäivään mennessä. Tarvittaessa, ota yhteyttä seuran jäsensihteeriin.

https://liity.ratsastus.fi/

 

WRF Jäsenhinnat 2019

SRL seniori                                      59,00€

SRL juniori                                       49,00€

SRL perheenjäsen seniori             34,50€

SRL perheenjäsen juniori              27,00€

 

Huom! Vuoden 2020 jäsenmaksulaskut lähetetään edellisen vuoden jäsenille automaattisesti, ellet ole irtisanonut jäsenyyttä.
Muutokset yhteystietoihin tai jäsenlajiin sekä ilmoitukset jäsenyyden päättämisestä, voit ilmoittaa seuran jäsensihteerille.
 
 
Jäsenlajit ja edut

Täysjäsen (seniori ja juniori) saa kaikki Suomen Ratsastajainliiton tarjoamat jäsenedut. Perhejäsenen (seniori ja juniori) edut ovat muuten samat kuin täysjäsenellä, mutta hän ei saa Hippos-lehteä eikä hänelle voida myöntää A- tai B-kilpailulupaa tai toimihenkilöoikeuksia. Perhejäsenen täytyy asua samassa taloudessa täysjäsenen kanssa. 

Ratsastusseuroihin kuuluvat saavat jäsenetuina mm. LähiTapiolan kattavan urheiluvakuutuksen, jäsenkortin ja Hippos-lehden. Hippos on Ratsastajainliiton julkaisema, seitsemän kertaa vuodessa ilmestyvä jäsenlehti. Ratsastajainliiton yhteistyökumppanit myöntävät SRL:n jäsenille myös kaupallisia etuja. Kilpaileminen ja hevostaito- ja ratsastusmerkkien suorittaminen edellyttää kuulumista johonkin ratsastusseuraan. 

Lisää tietoa jäsenyysasioista Suomen Ratsastajainliitonsivuilta.  https://www.ratsastus.fi/jasenelle/jasenille/

Seuraa meitä somessa