Ajankohtaista

Jäsenkirje julkaistu:

Jäsenkirje 02/2022

 

Puheenjohtajan terveiset:

Hyvää alkanutta vuotta kaikille seuramme jäsenille! Aurinkoinen talvipäivä ja seuramme jäsenten aktiivisuus tuo intoa haaveilla jo tulevasta kesästä! Se millaista ohjelmaa seuramme järjestää on kaikkien meidän yhteinen asia. Tällä kaudella haluan itse keskittyä seuratason kilpailijoihin ja löytää myös ne jäsenemme, jotka eivät kilpaile. Millaista yhteistä tekemistä toivoisit seuramme tulevana kesänä järjestävän? Tule rohkeasti mukaan kertomaan ideasi sunnuntaina 12.2. klo 14 järjestettävään etäpalaveriin!

Kiitos kaikille edelliseen ideariiheen osallistuneille, mukavasti saatiin ideoita kasaan: rata-/kilpailuharjoitukset, enkkuvarusteilla mukaan rataharjoituksiin, line dance hevosten kanssa, lassonheiton opettelu, keppihevosluokat mukaan tapahtumiin, hevosten ja ponien match show, lajikoulutus ja sääntökoulutus etänä ennen kisakauden alkua, ideoita jäsenten aktivointiin ja seuran varainhankintaan.
 

Tervetuloa mukaan seuramme toimintaan. Innolla ja riemulla kohti kevättä 2023 meille rakkaan lajin ja ihanien hevosten parissa. Kiitos kun olet mukana!

 

Pj Martta Pyötsiä

 

 

WRF:n hallitus piti järjestäytymiskokouksensa viime viikon torstaina,

 

Hallitus 2023

 

Puheenjohtaja   

Martta Pyötsiä puh. 044 2770188 (westernridersfin(at) gmail.com )
 

Hallituksen jäsenet

Anne Pussinen - kilpailukutsut

Laura Takala - varapj, rahastonhoitaja

Arja Tikkanen

Jenni Oinonen – jäsensihteeri (jenni.oinonen(at)gmail.com)

 

Varajäsenet

Mira Lassila - tiedotus (sosiaalisen median alustat)

Pia Leskinen

Tenho Oinonen

Heidi Olin-Korhonen

 

Hevoset Bastionissa Haminassa kesäkuussa

Seura ideoi osallistuvansa Haminassa kesäkuussa järjestettävään Hevoset Bastionissa tapahtumaan (https://www.hevosetbastionissa.fi/) joten toivomme mukaan innokkaita esiintyjiä ja talkoilijoita. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan tapahtumaan oletko yhteydessä allekirjoittaneeseen 12.2. mennessä ja ideoidaan lisää

 

Tulevat tapahtumat 2023:

 

19.2. leikkimielinen tanssivideokilpailu - katso tarkemmat ohjeet WRF Facebookista ja lähetä video viimeistään 19.2. (WhatsApp:illa numeroon 040 047 7408)

1.4. Rataharjoitukset Kytäjän ratsutallilla

6.5. Kytäjä By the Lake kilpailut. Seura-, alue- ja kansallisia luokkia, kts. Kipa (https://kipa.ratsastus.fi/)

7-11.6 Hevoset Bastionissa, Hamina

Suunnittelussa: hevosten ja ponien match show, lassonheittokurssi, sääntökoulutus ja lajikoulutus etänä ennen kisakauden alkua

T. jäsensihteerinne Jenni  😊
********************
Jenni Oinonen
040-840 2273

 

Eikö jäsenkirje tavoitta sinua? Jäsenistölle lähetetään sähköpostitse jäsenkirjeet SRL:n Sensen kautta. Mikäli jäsenkirje ei ole tavoittanut sinua, kannattaa tarkastaa jäsenhuoneen tiedoista sähköpostiosoitteen oikeellisuus. 

 

Vuoden 2022 WRF Pistejahdin voittajat ovat selvillä! Onnittelut ! Vuoden 2022 tulokas on Minja Tikkanen

Seniorien sarjan voitti Pia Leskinen (29 pistettä) ja toiseksi eniten pisteitä (21p) keräsi Nina Miettinen! Onnittelut! Kolmannen tilan nappasi Teija Pietilä (12 p.) Voittajaa muistamme kunniakirjalla ja ruusukkeella. Seniorien 3 parasta saavat kunnikirjat.

Junioireiden osalta pistejahdin voitti Minja Tikkanen (35 pistettä)  ja toiseksi eniten pisteitä junioreista kokosi Linda Wirkkala (11p.).Juniorien voittaja saa ruusukkeen ja kunniakirjan. Junioreissa kunniakirjat jaetaan viidelle parhaalle.

Vuoden 2022 tulokas on Minja Tikkanen ja vuoden 2022 toimihenkilö on Arja Tikkanen - onnittelut! 

 

Liity Jäseneksi / maksamalla jäsenmaksusi tuet seuraasi 2023

https://liity.ratsastus.fi/

WRF Jäsenhinnat 2022

SRL seniori                                      62,00€

SRL juniori                                       55,00€

SRL perheenjäsen seniori              34,00€

SRL perheenjäsen juniori               30,50€

Kannatusjäsen                               20,00€

Kannatusjäsen yritys/yhteisö         100,00€

Western Riders Finland ry:n jäseneksi liitytään täyttämällä jäsenyyshakemuksen SRLn sivuilla (https://www.ratsastus.fi/ratsastamaan/liity)

Huomaathan, että jäsenyys on voimassa vasta kun seura on käsitellyt ja hyväksynyt sen, ja jäsenmaksu on maksettu eräpäivään mennessä. Tarvittaessa ota yhteyttä jäsensihteeri Jenniin (jenni.oinonen@gmail.com).

https://liity.ratsastus.fi/

Jäsenmaksuun on tehty SRL:n linjauksen mukainen korotus vuodelle 2023. Voit liittyä seuraan myös kannatusjäseneksi - tämä jäsenyys kulkee SRL:n järjestelmän kautta, mutta ei siis ole SRL jäsenyys etuineen, vaan vain WRF:n jäsenyys.

 

 

 

 

Jäsen - pysy ajantasalla! Ota seurantaan: https://www.ratsastus.fi/lajit/lannenratsastus/

Seuraa meitä somessa

@westernridersfinland